Dive
is loading

DIVE Studio

Какво е DIVE Studio?

"Предпочитам да работя с пет души, които наистина вярват в това, което правят, отколкото с петстотин, които не виждат смисъл."
Патрик Диксън, Building a Better Business

ДИВЕ Студио е обединение на хора, които са посветили себе си и живота си не само на професионалното си развитие, но и на личностното. Всички ние сме избрали да развиваме себе си не само като тесни специалисти, но и като генералисти, защото вярваме, че за да бъде един човек добър в една област, той трябва да бъде запознат не само с последните развития и разработката на нови технологии от нея, но и с цялостното развитие и постижения на човечеството във всички сфери на човешкия живот.

Предизвикателство - Страст - Екип


Защо да изберете DIVE Studio?

Всички тези знания и умения, които нашият екип е придобил с течение на годините, и всички знания, които е натрупал, ни позволяват да бъдем максимално адекватни при избора на онлайн решение за Вашия бизнес, или при реализирането на конкретни поставени от Вас цели и предизвикателства. Тясната екипна работа и сплотеният колектив ни карат с лекота да изпълняваме трудните задачи, и да го правим с чувство.

Професионалистите

В ДИВЕ Студио съчетават работните си процеси професионалисти от всички области, необходими за създаването на търсеното от Вас решение. Изключително креативните дизайнери оформят цялостния облик на Вашето онлайн присъствие, но с внимание към детайлите, програмистите се грижат за написването на кода на съвременни програмни езици и за подредбата на всичката Ви информация, проектните мениджъри се стараят всичко това да се случва в синхрон и с ориентиране към получаване на желаните резултати, занимаващите се с интернет маркетинг създават интересна и неповторима онлайн идентичност, а професионалистите, занимаващи се с оптимизация на продукта за търсещите машини се грижат да бъдете на предни позиции.

Принципи на работа

В ДИВЕ Студио имаме твърдо зададени работни процеси, които считаме за необходими за изпълнението на качествена работа и за създаването на завършен цялостен продукт. Считаме, че всеки клиент заслужава за него да бъде разработено персонално решение, и поради това никога не използваме темплейтни дизайни и не рециклираме програмен код. Единственото общо между проектите ни е процедурата за изпълнение, която с течение на времето е била усъвършенствана и доработвана многократно, за да се стигне до тази, която ни позволява да изработим качествен продукт, съобразен с всички Ваши изисквания.

Клиенти

Наши клиенти са хора и организации с високи изисквания към качеството и с изискване да получат персонален продукт, допълващ техния бизнес.