Dive
is loading

DIVE Studio

Уебдизайн от DIVE Studio

Бутиков дизайн за Вашия бизнес

Целта на всяка от извършваните от нас услуги е да отговаря на целите на бизнеса Ви, пазарното позициониране на марката/компанията Ви и да съответства на търсения имидж. По този начин ще се запомня от потребителите, ще работи като успешен инструмент и атрибут на общофирмения Ви маркетинг.

Проучване - Идея - Реализация


Какво можем да направим за вас

Можем да Ви консултираме какви са нуждите Ви за онлайн присъствие, в зависимост от типа на бизнеса Ви и бранша, в който оперирате. Можем да изготвим писмени препоръки и да дадем конкретни идеи за постигане на целите Ви – обща познаваемост на марката, достигане до таргетирана група, имиджово присъствие, добро присъствие в търсещите машини, присъствие в социалните мрежи, генериране на онлайн съдържание и създаване на конкретни онлайн решения. Или – ако това е от което се нуждаете - просто можем да Ви направим сайт.

Технологии

Ние в ДИВЕ Студио винаги сме в крак с времето – поддържаме уменията и знанията си на ниво, в крак с бързо развиващата се индустрия. Независимо дали става въпрос за маркетинг, дизайн или програмни продукти и платформи, това, което получавате като наш клиент е гаранция за продукт или услуга изцяло позиционирана в настоящето.

Работния процес

Работният процес в ДИВЕ Студио е издигнат в култ. Макиавели би бил горд с това, което сме постигнали в администрирането при изпълнението и на най-простите задачи. Всяка една стъпка от процесите и внимателно обмислена, а всеки следващ проект ни позволява да подобряваме и да усъвършенстваме работните си процеси. А те са такива, за да могат стъпка по стъпка да преведат Вас през всеки един етап, през който преминава разработката на Вашия нов сайт, кампания или онлайн услуга.

Колко струва

Богатият опит в разработването на онлайн решения ни позволява да можем точно да определим броя часове, които ще ни бъдат необходими за изпълнението на всеки един отделен елемент от зададената работа. Това е изцяло във Ваша полза, защото няма скрити разходи по изпълнението – ние определяме точните параметри на крайния завършен продукт още преди да сме написали първата буквичка „Д“ в договора за изпълнение. Така Вие знаете във всеки един момент за какво работят парите Ви. Разбира се, тъй като работата по всеки един проект варира, ние ще изготвим подробен план с конкретна цена за индивидуалните Ви нужди. И не се притеснявайте – за нас няма проект, който да е твърде малък!

Добри практики

Ние, в ДИВЕ Студио, изповядваме добри практики.

Пазарът на уеб услуги е все още доста разнороден поради различията, които всички платформи и всички техники на работа осигуряват. Многообразието от доставчици на уеб услуги поражда допълнително съмнение и недоверие в бизнеса, и създава предпоставки за невъзможен или много труден избор на доставчик.

В резултат на това, крайният продукт, който се предлага, както и цената му, варират значително. Тъй като Вие, потенциалните клиенти на уеб услуги, разбирате малко или почти нищо от уеб, сървъри, платформи, SEO, маркетинг, PR (а и, честно казано – не е Ваша работа да го правите), се получава така, че изборът Ви е неинформиран. Нямате информация за това дали цената, която плащате, отговаря на услугата, която получавате. Нямате информация дали предоставеният Ви краен продукт отговаря на първоначалната уговорка. Нямате информация дали всичко ще функционира под множеството платформи и различни устройства.

Нещо, което притеснява нас от ДИВЕ Студио като фирма присъстваща дълго време на пазара за онлайн услуги, е, че се появиха много фирми/агенции/студия, които предлагат уеб разработки, но които всъщност не го правят собственоръчно, а използват готови софтуерни продукти за целта. (т.е. – предлагат това, което всяка средностатистическа секретарка с познания в областта на PowerPoint може да Ви предложи).

Ние в ДИВЕ Студио работим изцяло индивидуално. Не използваме готови темплейти. Не рециклираме код и не използваме готов код. Не използваме готови онлайн решения. Всичко, което правим, е персонално за Вас, от нула.

Това е нашето work manifesto.

Надяваме се, че това ще насърчи положително всички наши колеги и ще стимулира допълнителното подобряване на бранша.